Lunchgerecht voor 4 personen / 105 kcal
Ingrediënten:
- 2 courgettes
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 el olijfolie
- 750 ml liter groente bouillon van tablet (zonnatura)
- Peper
Bereiden:
Snipper de ui, snijd de knoflook en snijd de courgette in blokjes. Verhit de olijfolie en fruit de ui en knoflook 3 min. Bak de courgette 5 minuten. Voeg (kokend) water en bouillontablet toe. Laat circa 15 minuten zacht koken. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.