Voorgerecht voor 2 personen / 330 kcal
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 tl chilipoeder
- 300 g spinazie, panklaar
- 2 el olie
- 6 dl groente bouillon (van tablet voorkeur Zonnatura)
- 40 g belegen 30+ kaas
Bereiden:
Pel de uit en knoflook en snipper deze fijn. Hak of snijd de spinazie iets kleiner. Verhit de olie in een soeppan en roerbak de ui, knoflook, chilipoeder en de spinazie. Voeg de bouillon toe en laat een paar minuten pruttelen. Pureer de soep met een staafmixer. Maal er wat peper over en voeg eventueel zout naar smaak toe. Snijd de kaas in kleine blokjes en schep deze vlak voor het serveren door de soep.
Tip: Je kunt de kaas vervangen door gerookte zalm.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.