Toetje voor 8 personen / 450 kcal
Ingrediënten:
75 gr witte basterdsuiker
4 middelgrote eieren
500 gr mascarpone
125 ml verse slagroom
5 el koffielikeur
200 ml espressokoffie
175 gr lange vingers
1 el cacaopoeder
Bereiden:
Klop de slagroom met 1/5 van de basterdsuiker in een ruime kom met een mixer bijna stijf. Splits de eieren (de eiwitten worden niet gebruikt). Klop in een andere kom de eidooiers met de rest van de suiker in 5 minuten tot een romig mengsel. Meng de mascarpone in delen door het eidooier mengsel. Spatel de slagroom er luchtig door. Roer in een ondiep, langwerpig schaaltje de likeur door de espresso. Doop er de helft van de lange vingers een voor een in en leg ze met de koffiekant naar boven als 1 laag in de schaal. Verdeel de helft van het mascarpone mengsel erover. Maak zo nog een laag met de rest van de koffie, de lange vingers en de mascarpone. Laat de schaal afgedekt minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Neem kort voor het serveren uit de koelkast. Bestrooi de tiramisu met de cacaopoeder.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.