Hoofdgerecht voor 4 personen | 460 Kcal
Ingrediënten:
- 1 winterwortel
- 1 prei
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- zonnebloemolie
- 70gr tomatenpuree
- 1 tl komijn poeder
- 1/2 tl cayennepeper
- 1 1/2 l water
- 3 groentebouillon blokjes
- 300 gr gedroogde rode linzen
- 100 gr pasta schelpjes
- 125 gr gerookte spekblokjes
Bereiden:
Schil en snijd de winterwortel in grove stukken. Snijd de prei en de ui in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.Verhit een scheutje olie in een grote pan en bak de ui, knoflook en spekblokjes circa 2 minuten. Voeg de wortel en prei toe en bak deze ook even mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree, cayennepeper en komijnpoeder toe, roer goed door en bak deze nog circa 2 minuten mee.
Schenk water erbij en voeg de bouillonblokjes, de linzen en pasta toe. Breng aan de kook en laat met de deksel op de pan, op laag vuur ± 15 minuten koken.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.