Hoofdgerecht voor 4 personen / 380 kcal
Ingrediënten Suddervlees:
- 4 el vloeibaar braadproduct / boter
- 2 uien, gesnipperd
- 700 gr magere runderlappen, in stukken
- 1 el bloem
- peper en zout
- 50 ml rode wijnazijn
- 1 laurierblad
- 1 kruidnagel
- 2 jeneverbessen
- 1 takje tijm
- 1 el stroop
- 2 plakjes ontbijtkoek, in blokjes
- 1 el grove mosterd
Bereiden Suddervlees:
Verwarm de boter in een braadpan en fruit de ui lichtbruin. Schep de uien uit de pan. Schud het vlees om met de bloem, peper en zout en bak het in porties rondom bruin. Voeg de rest van de ingrediënten toe en giet er zoveel water bij dat het vlees net onderstaat. Breng langzaam aan de kook en laat op een lage temperatuur met de deksel op de pan in circa 2,5 uur gaar stoven. Gebruik eventueel een sudderplaatje.
Ingrediënten Rodekool:
- 2 el vloeibaar braadproduct / boter
- 1 rode of witte ui, in halve ringen
- 1 kg rodekool, panklaar en gesneden
- 3 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- zout en peper
- 1 el rode wijnazijn
- 300 ml water
- 2 goudrenetten, geschild en in stukjes
Bereiden Rodekool:
Verwarm de boter in een grote pan en fruit de ui op een lage stand in circa 5 minuten. Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de appel, toe en breng aan de kook. Laat de de rodekool in circa 45 minuten gaar stoven in een gesloten pan. Roer af ten toe om. Voeg de appelstukjes toe en breng de kool op smaak met peper en zout. Laat de appel nog 10 minuten mee stoven.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.