Lunch of voorgerecht voor 4 personen / 120 kcal
Ingrediënten:
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 tl paprikapoeder
- 750 g Roma tomaten, in stukken
- 2 el olijfolie of kokosolie
- 500 ml water, kokend
- 2 groentebouillon tabletten
Bereiden:
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui, de knoflook en de paprikapoeder in circa 4 minuten. Roerbak de tomaten 10 minuten mee en voeg het water en de bouillonblokjes toe. Laat nog en paar minuten doorkoken. Pureer de soep met een staafmixer en voeg peper en zout naar smaak toe.
Tip: Wil je minder e-nummers gebruiken, kies dan voor de groentebouillon tabletten van Zonnatura.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.