Hoofdgerecht voor 4 personen / 498 kcal
Ingrediënten
- 800 g kruimige aardappelen geschild en in stukken
- 50 g boter
- 4 haaskarbonade
- 100 ml warme halfvolle melk
- 500 g verse spinazie, panklaar en grof gehakt
- nootmuskaat
- 150 g geraspte oude kaas 30+
Bereiden
Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar. Verhit intussen de helft van de boter. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze om en om bruin in de boter. Voeg een paar eetlepels water toe en laat een paar minuten gaar sudderen. Giet de aardappelen af en laat uitlekken. Voeg de warme melk en de rest van de boter toe en stamp tot een grove puree. Voeg de spinazie toe en roer tot dat deze een beetje geslonken is. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Schep de kaas door de stamppot en serveer met de karbonades en jus.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.